Måske Danmarks bedste knivmagnet til prisen?

Vi har sat os for, at lave den perfekte knivmagnet, som er til at betale

Dobbelt så meget styrke

Vi bruger dobbelt så mange magneter, som mange af vores konkurrenter. Hele 18 kraftige neodym magneter, betyder at du kan placere kniven lige hvor du vil.

Beskytter og skåner kniven

Beskytter kniven fra ridser og slid, modsat f.eks. knivskinner i metal. Træ er et blødt materiale, som ikke slider på knivens blad. Det gør skinner i f.eks. metal, som er langt hårdere end træ.

Kan klare de tunge knive

Kan bære selv de tungeste kokkeknive. Da der er hele 18 magneter på bagsiden, garanterer vi at de kan bære selv de tungeste kokkeknive.

Kan klare de tunge knive

Kan bære selv de tungeste kokkeknive. Da der er hele 18 magneter på bagsiden, garanterer vi at de kan bære selv de tungeste kokkeknive.

Det siger vores kunder

Virkelig lækker produkt

Virkelig lækkert produkt, og super god service.
Handler med glæde hos Hvalsøe igen.
Af Anders J.

Lækker produkt og hurtigt svar fra kundeservice

Lækkert produkt og hurtigt svar fra kundeservice. Kan anbefales.
Af KatrineH

God pris og godt produkt

God pris og godt produkt.

Af Lars V.

Om knivmagneterne

Vores knivmagneter er lavet i solidt træ af højste kvalitet, og i et minimalistisk design, som passer ind i de fleste køkkener. Knivmagneten findes i to længder, 40 cm og 60 cm. Den er ca. 1.5 cm tyk. Træet har en lækker slebet overflade, og er enten lakeret (sort eller hvid), eller olieret med dansk økologisk linolie.

Der kan hænge 5-6 store knive (eller fx 4 store og 3 små knive) på knivskinnen med længden på 40 cm, og 8-9 store knive på knivskinnen på 60 cm.

Knivene holdes fast på knivmagneten af kraftige neodym magneter. Magneterne er limet fast på bagsiden af knivskinnen, i de udfræsede huller og er derfor skjult, når knivskinnen er monteret.

Det er super nemt at montere knivskinnen med de tilhørende 2 skruer og rawplugs. Skruerne vil efter montering være skjulte bag skinnen, så du får det mest enkle udtryk som muligt.

  • 40 cm (m. plads til 5-6 store knive) eller 60 cm lang (m. plads til 8-9 store knive)
  • Placer kniven hvor du vil! På bagsiden er der hele 18 kraftige neodym magneter.
  • Ingen synlige skruer eller magneter
  • Nem montering med to medfølgende skruer
  • Beskytter din kniv mod ridser
Updating…
  • Ingen varer i kurven.