Måske Danmarks bedste knivmagnet til prisen

Knivmagnet i egetræ

Dobbelt så mange magneter

Vi bruger dobbelt så mange magneter, som mange af vores konkurrenter. Hele 16 kraftige neodym magneter, betyder at du kan placere kniven lige hvor du vil.

Beskytter og skåner kniven

Beskytter kniven fra ridser og slid, modsat f.eks. knivskinner i metal. Træ er et blødt materiale, som ikke slider på knivens blad. Det gør skinner i f.eks. metal, som er langt hårdere end træ.

Kan klare de tunge knive

Kan bære selv de tungeste kokkeknive. Da der er hele 16 magneter på bagsiden, garanterer vi at de kan bære selv de tungeste kokkeknive.

Nem montering

Knivmagneten er super nem at montere, med de to medfølgende skruer og rawplugs. Skruerne bliver skjult i beslaget på bagsiden.

40 cm, 499 kr.
60 cm, 749 kr.

Knivmagnet i egetræ

Placer kniven hvor du vil!
Ingen synlige skruer eller magneter
Nem montering med to medfølgende skruer
Beskytter din kniv mod ridser

Vores knivmagnet i egetræ er lavet i et minimalistisk design, som passer ind i de fleste køkkener. Den er 40 cm lang og ca. 1.5 cm tyk. Træet har en lækker slebet overflade, og er olieret i dansk økologisk linolie. Olien fremhæver de flotte årer, og den flotte farve egetræet har.

Der kan hænge 5-6 store knive (eller fx 4 store og 3 små knive) på knivskinnen. Knivene holdes fast på knivmagneten af kraftige neodym magneter. Magneterne er limet fast på bagsiden af knivskinnen, i dertil fræsede huller og er derfor skjult, når knivskinnen er monteret.

Det er super nemt at montere knivskinnen med de tilhørende 2 skruer og rawplugs. Skruerne vil efter montering være skjulte bag skinnen, så du får det mest enkle udtryk som muligt.

Det siger vores kunder

Virkelig lækker produkt

Virkelig lækkert produkt, og super god service.
Handler med glæde hos Hvalsøe igen.
Af Anders J.

Lækker produkt og hurtigt svar fra kundeservice

Lækkert produkt og hurtigt svar fra kundeservice. Kan anbefales.
Af KatrineH

God pris og godt produkt

God pris og godt produkt.

Af Lars V.

40 cm, 499 kr.
60 cm, 749 kr.
Updating…
  • Ingen varer i kurven.