Om os

 

Hvalsøe Design er en mindre design-virksomhed med stor passion for minimalistisk nordisk design.
Høj kvalitet er meget vigtigt for os, og det smitter af på det produkt du modtager, når du bestiller hos Hvalsøe Design. Vi går op i at træet er af højeste kvalitet, at produktet har en lækker finish og selvfølgelig at designet er smukt og minimalistisk.

Uden at være fanatiske, er Hvalsøe Design så miljøvenlige, som det kan lade sig gøre for os. Lige gyldigt om vi taler om træ, marmor eller emballage, så er der tænkt over bæredygtighed og beskyttelse af miljøet.

På den måde sikrer vi, at dit Hvalsøe produkt, helt fra skærebrætter, knivskinner, pendler og ure, kan tages i brug med den bedste samvittighed. Det er efter vores mening altafgørende, at smukt design til hjemmet produceres med omtanke for miljøet, ellers forsvinder det smukke i det. Vi tror og håber på, at vores kunder føler lige sådan.

Skulle der, mod forventning, alligevel være noget med produktet, der ikke lever op til forventningerne, så er der altid god service og en hurtig løsning på udfordringen hos Hvalsøe-Design.

Hvalsøe Design er et ungt firma, som kun har eksisteret siden slutningen af 2017. Firmaet er startet af Thomas, som fik lysten til at lave sit eget, og dele lækker design og høj kvalitet, til gode priser med resten af Danmark. Derfor startede han op med ure, men da interessen var stor, og Thomas konstant får nye ideer, så er der kommet flere og flere produkter siden opstarten. På grund af alle jer, der har købt og elsket vores produkter, er Hvalsøe Design nu i rivende vækst og glæder sig til at lave endnu mere dansk design i fremtiden. Vi glæder os til fremtiden og håber du følger med på vores rejse via Instagram og Facebook.