Pas på dine køkkenknive – Opbevar dem på en knivmagnet i træ

Det er efterhånden de førreste som opbevarer deres dyre køkkenknive i skuffen. Det er nemlig rigtig skidt for dine knive at ligge op af hinanden i en køkkenskuffe, sammen med alle dine andre køkkenredskaber. De bliver nemt ridsede og sløve, og det bliver hurtigt et værre rod i skuffen. Derfor bruger mange en knivmagnet eller knivblok til opbevaring af knivene, hvilket er en rigtig god idé. Den giver et godt overblik over knivene, og sørger for, at de ikke liger hulter til bulter. Man skal dog være opmærksom på hvilken slags knivmagnet man køber.

Pas på med metal mod metal
Knivmagneter i metal kan skade kniven. En hurtig Google søgning viser en del diskussioner om hvorvidt det er et problem, at bruge en knivksinne i metal. Fælles for mange af dem, som siger at det ikke er et problem, er at de siger, at de er opmærksomme på at placere knivene på en bestemt måde – f.eks. at undgå at placere den skarpe side først. Samtidig er de meget opmærksomme på, at rotere kniven når den skal af knivmagneten i stedet for bare at trække den af. Men helt ærligt, når man står i kampens hede, og har gang i gryder og pander, husker man så at placere kniven helt korrekt? Der er ingen tvivl om at metal mod dine knive ikke er godt for dem, og det er kun et spørgsmål om tid, før de får ridser eller bliver sløve pga. knivmagneten.

Derfor er en knivmagnet i træ det bedste valg
På vores knivmagneter er de kraftige neodym magneter placeret på bagsiden, så der er et tyndt lag træ imellem magneten og kniven. Træ er et materiale som er meget blødere, end det metal dine køkkenknive er lavet af. Det betyder, at dine knive ikke kommer til at tage skade af, at blive placeret på knivmagneten utallige gange, eller af at blive trukket af knivskinnen. Du kan trygt placere kniven uden at være bange for at beskadige kniven, og du kan også trække den af, uden at være bange for ridser.

Se vores udvalg af knivmagneter i træClose Cart