Vi har udvidet returret helt indtil 15. jan. 2022

Lamper

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Er du på udkig efter en fin lampe, der kan sprede lys over land, og som samtidig også sætter et dekorativt præg på din bolig? Så kan du med fordel tage et kig på vores fine lampefatninger i træ.

Særligt inden for de seneste år er det blevet populært at investere i en dekorativ lampefatning og kombinere denne med eksempelvis en klassisk glødepære fremfor at købe en større lampe. Det er både pladsbesparende og yderst elegant, og så passer denne kombination helt perfekt ind i den nordiske designstil. Ønsker du at kombinere din lampefatning med netop en glødepære, kan du tilkøbe en sådan her på siden. Så har du alt, hvad du har brug for, når du modtager din pakke.

Ved at kombinere en dekorativ fatning med en pære efter dit valg, kan du sammensætte din helt egen lampe, som matcher netop dine ønsker. Det giver altså stor mulighed for personlig tilpasning at vælge en enkel lampefatning fremfor en mere kompleks lampe.

Elegant lampefatning til den nordiske bolig

Du kan her på siden finde træfatninger til lamper, og kører du en nordisk indretningsstil derhjemme, vil disse uden tvivl passe helt perfekt ind. Vores lampefatninger fås i både lyst og mørkt egetræ, så du kan vælge den udgave, der passer bedst ind i netop din bolig.

Vores lamper er fremstillet i massivt træ, og selve træstykket måler cirka 10 centimeter i højden. På det bredeste punkt har træstykket en diameter på seks centimeter, og selve fatningen i lamperne er af typen E27. Pendlerne kommer med en enkel, sort ledning på tre meter, som er beklædt med stof. Dette er med til at sikre det elegante look.

Da vi har at gøre med naturmaterialer, er der aldrig to af vores lampefatninger, der er ens. Det er en del af charmen ved netop træ. Billederne på siden viser træet på bedst mulige måde, men der kan naturligvis være små forskelle, når du modtager dit produkt, da hver eneste lampefatning er 100% unik.

Brug den dekorative lampefatning i træ i alle boligens rum

Uanset hvor i boligen du har brug for en ny lampe, kan du få glæde af dekorativ fatning. Lampen fylder stort set ingenting, og dermed kan den også passes ind i selv de mindste kroge. Hæng eksempelvis en lampefatning op sammen med et af vores fine vægure i læsekrogen. Det vil helt sikkert se hyggeligt ud.

Har du meget plads, kan du naturligvis vælge at kombinere flere lampefatninger for at få nok lys. Du kan for eksempel hænge flere fatninger på en lige række henover køkkenbordet, så du har nok lys, når du står at snitter grøntsager på dit skærebræt. Du kan også overveje at hænge flere lampefatninger i en lille klynge, hvis du vil skabe et mere tilfældigt udtryk. Særligt hvis du har valgt at kombinere dine fatninger med glødepærer, kan en klynge skabe en hyggelig belysning, som samtidig faktisk er effektiv.

Der er altså masser af forskellige muligheder med lampefatninger i træ. De kan bruges på et væld af måder, og de passer ind hvor som helst i din bolig.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.