COVID19-INFO: PAKKER SENDES SOM SÆDVANLIGT

Knivmagnet i egetræ

499,00 DKK749,00 DKK

Ryd
  • 40 cm (m. plads til ca. 6 store knive) eller 60 cm lang (m. plads ca. 9 store knive)
  • Placer kniven hvor du vil! På bagsiden er der hele 16 kraftige neodym magneter
  • Ingen synlige skruer eller magneter
  • Nem montering med to medfølgende skruer
  • Beskytter knivene mod ridser
▾ Læs mere om produktet

Vores knivmagnet i egetræ er lavet i et minimalistisk design, som passer ind i de fleste køkkener. Den findes i to længder, 40 cm og 60 cm, er 5 cm høj, ca. 12 mm tyk. Træet har en lækker slebet overflade, og er olieret i dansk økologisk linolie. Olien fremhæver de flotte årer, og den flotte farve egetræet har.

Der kan hænge ca. 6 store knive (eller flere små knive) på knivskinnen. Knivene holdes fast på knivmagneten af kraftige neodym magneter. Magneterne er limet fast på bagsiden af knivskinnen, i dertil fræsede huller og er derfor skjult, når knivskinnen er monteret.

Det er super nemt at montere knivskinnen med de tilhørende 2 skruer og rawplugs. Skruerne vil efter montering være skjulte bag skinnen, så du får det mest enkle udtryk som muligt.

Obs: Har du knive i damaskus stål, fx. fra Gastro Tools, anbefaler vi vores knivskinne med rille, da damaskus stål ikke tiltrækkes af neodymium. Se skinnen her

Vægt700 g
Længde

40 cm, 60 cm

Varenummer (SKU): KMWOOA Varekategori:

Om vores knivmagneter generelt:

En knivmagnet i træ er den perfekte måde at opbevare dine knive. Træet virke meget skånsomt mod knivens blad, modsat knivskinner i f.eks. metal.Træ er langt blødere end metal, og du undgår dermed at kniven slides mod hårdt metal, og slipper ridser og generel slid af kniven.

Der er hele 16 kraftige neodym magneter i vores knivmagnet, hvilket er dobbelt så mange, som mange af vores konkurrenter har. Det betyder, at du kan placere kniven lige hvor du vil på skinnen. De mange magneter,som sidder ret tæt, betyder også, at større knive bliver holdt på plads af to magneter. Derfor tør vi godt at garantere, at vores knivmagnet i træ kan holde dine tunge kokkeknive uden problemer.

Den minimalistiske knivmagnet har ingen synlige skruer, og har vores logo på bagsiden. De smarte beslag på bagsiden, gør at du bare skal skruer de to medfølgende skruer og rawplugs i væggen, og hænge knivskinne op.

Da knivmagneten er olieret fremfor lakeret, er det meget nemt at friske den op selv, uden at skulle bøvle med nedslibning og lakering. Vi anbefaler at give den noget koldpresset linolie et par gange om året. Det kan findes i ethvert byggemarked. Skulle der komme mindre ridser, kan de nemt fjernes med et par strøg med sandpapir efter fulgt af linolie.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.