COVID19-INFO: PAKKER SENDES SOM SÆDVANLIGT
På lager, Leveringstid: 1-2 hverdage

Stort skærebræt i træ – Egetræ

499,00 DKK 249,00 DKK

▾ Læs mere om produktet

Vi har designet et stort skærebræt i eg, hvor der er rigeligt plads til større anretninger, tapas eller gæstemad. Det har været vigtig for os, at skærebrættet har et lækkert design, men samtidigt også er funktionelt.

Skærebrættet er ca. 80 cm langt, 35 cm bredt og 2 cm tykt. Det har en ekstra stor saftrille, skrå sider og omvendte skrå ender, så det er nemt at løfte.

Designet gør det muligt, at vende brættet om, og bruge til tapas eller anretninger. Når skærebrættet ikke er i brug, gør det sig også godt som dekorativt element i køkkenet.

Et spækbræt i træ er et godt hygiejnisk valg til dit køkken, træ giver nemlig bakterierne dårligere levebetingelser end andre materialer. Det kan du læse om i blogindlægget “Er et skærebræt i træ hygiejnisk?”.

Egetræet er lyst brunt, med tydelige åre og passer perfekt ind i de fleste køkkener.

Til oliebehandling af skærebrættet benyttes vindruekerneolie, da vindruekerneolie ikke harskner og derfor er ideel til oliering af køkkenredskaber. Derfor vedligeholdes skærebrættet også bedst ved jævnligt at få en oliebehandling med vindruekerneolie

Varenummer (SKU): CBWOOA-BG Varekategorier: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.