COVID19-INFO: PAKKER SENDES SOM SÆDVANLIGT

Stort skærebræt i træ – Wengé

1.099,00 DKK

▾ Læs mere om produktet

Vores store skærebrætter i er både lækre og funktionelle. Det har været vigtig for os, at skærebrættet både ser godt ud, men også er funktionelt. Det betyder, at der på den ene side, er en ekstra stor saftrille, og at den anden side er perfekt til anretninger såsom tapas. Skærebrættet er nemt at løfte, da det har skrå sider og omvendte skrå ender.

Skærebrættet er ca. 80 cm langt, 35 cm bredt og 2 cm tykt. Wengé har en utrolig flot og meget mørk brun farve. Når skærebrættet ikke er i brug, gør det sig også godt som dekorativt element i køkkenet.

Et spækbræt i træ er et godt hygiejnisk valg til dit køkken, træ giver nemlig bakterierne dårligere levebetingelser end andre materialer. Det kan du læse om i blogindlægget “Er et skærebræt i træ hygiejnisk?”.

Til oliebehandling af skærebrættet benyttes vindruekerneolie, da vindruekerneolie ikke harskner og derfor er ideel til oliering af køkkenredskaber. Derfor vedligeholdes skærebrættet også bedst ved jævnligt at få en oliebehandling med vindruekerneolie.

Bemærk at der kan være knaster og og enkelte steder i kanten, hvor træet kan være en smule splintret. Det skyldes at wengé er svært at forarbejde.

Varenummer (SKU): CBWOWE-BG Varekategori:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.