Indkøbskurv

Nøje udvalgt træ – Sådan udvælger vi træet

For os er det vigtigt, at vi kan stå inde for de produkter vi sælger, og vi er perfektionister med stort P. Det betyder f.eks. at vi selv udvælger vores træ, planke for planke.

Vi kunne lade det være op til værkstedet at udvælge træet, eller få det hjem fra udlandet, men for at sikre os, at kvaliteten og udseendet er som vi ønsker, vælger vi selv hvilket træ der skal bruges, og hvilke prdukter plankerne skal bruges til. Der kan snildt gå flere timer med at finde de helt rigtige planke, men det er klart en af de bedste dele af jobbet.

Trælasten synes, at det er lidt mærkeligt, når vi står og inspicerer plankerne en efter en (Der er ikke noget en æske chokolade ikke kan klare). Normalt bestiller man et antal kubikmeter med blandede planker, men vi vil rigtig gerne have, at både farver og mønstre er så flotte som muligt, hvad enten det er til ure, skærebrætter eller knivmagneter.

Når vi har udvalgt det rigtige træ, bliver det pakket og sendt til værkstedet. Her kommer det under kyndig behandling, og bliver til et flot HVALSØE produkt, som senere efterbehandles så det er klar til sin nye ejer.